Logo Culinair Kommers

Thema maaltijden

Wij organiseren ieder jaar een proeverij voor de feestdagen. Wij spreken van te voren door wat onze ideeën zijn en wisselen deze gedachten uit met klanten.

We denken altijd graag mee met thema maaltijden buiten de feestdagen.

Wij zijn van mening dat in de zorg veel meer aan thema’s gedaan mag worden. Minimaal maandelijks.

Uw cliënten kijken echt uit naar het tijdstip van samen eten. Waarom maken we er dan geen feestje van in de vorm van een thema?

Hiervoor hebben we kant- en klaar concepten liggen en zijn bereid deze met u te delen. Dit kan in de vorm van convenience, maar ook als u liever zelf de gerechten wilt koken. Wij kunnen u zelf ook de recepten geven. Maar wat dacht u van een heerlijke mosselmaaltijd voor uw cliënten. Wij reserveren de mosselpannetjes voor u die u in bruikleen mag gebruiken. Zo ook lenen we graag onze barbecues  uit.

Wilt u een buitenlands-feestje organiseren zoals: Grieks, Vlaams, Mexicaans, Oostenrijks, Duits of gewoon lekker Hollands of met streekproducten?

We hebben een tijd geleden het Thema Sri Lanka mogen verzorgen bij een van onze klanten. Een Sri Lankaanse dame die bij onze klant werkzaam is  wilde wel haar recepten met ons delen. Dit is een groot succes geworden. Voor wel 600 vrijwilligers hebben wij deze maaltijden mogen verzorgen.

Wilt u een thema maaltijd bestellen? Laat ons vrijblijvend een offerte voor u maken. Neem contact op:

Contact