Logo Culinair Kommers

Gezond en verantwoord

Over het algemeen zijn noten een goede bron van vetten, vezels en eiwitten. Uit vele onderzoeken blijkt dat noten een aantal gunstige effecten hebben op de gezondheid, vooral als het gaat om het verminderen van risicofactoren voorhartziekten.

Lekker bij de koffie of in een gerecht

Zo hebben we in ons assortiment zuidvruchten waaronder de bekende Tutti Frutti, abrikozen (zoet en zuur), pruimen, bananenchips etc.

Wat heel bijzonder is ons assortiment aan Superfoods de Nutty Bites en Happy Crackers. Zij bevatten onder andere boekweitmeel, chiazaad, kokos, cashewnoten, zeewier en cranberry. We hebben hiervan hartige en zoete varianten.

Gevriesdroogde groenten en fruit

Op hele speciale wijze worden de groenten en fruit gevriesdroogd. Hierdoor blijven de vitamines bewaard en krijgt het product een heerlijk bite. We hebben klanten die reserveren deze producten naast gerechten wat erg verrassend werkt bij klanten.

Fiësta en Barmix

Vele notenmixen hebben we in het assortiment die heerlijk zijn bij “een biertje of een wijntje” deze leveren we grote emmers. Prijzen van heel het assortiment zijn echt concurrerend.