Logo Culinair Kommers

Wij koken iedere dag gezond, met de beste ingrediënten

Alles bereiden wij zelf in onze eigen keuken. Zonder onnodige toevoegingen met uitsluitend verse producten. Onze maaltijden en componenten worden niet gepasteuriseerd! Alles wordt geproduceerd en geleverd conform de HACCP kwaliteitsregels. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen zoals portieverpakking, multiverpakking, 3-vaks en bulkverpakking. Hierbij zijn verschillende portiekeuzes mogelijk die u wenst, omdat wij graag oplossingen voor individuele behoeften bieden.

Wij kijken graag samen met u naar de oplossing die voor uw organisatie relevant is. Aan onze koelverse maaltijden worden geen conserveringsmiddelen of andere additieven toegevoegd om de houdbaarheid van de maaltijden te verlengen. Onze maaltijden zijn vers, gezond en smaakvol. U kunt voor een persoonlijke menukaart kiezen of gebruikmaken van onze eigen menukaart met een ruime keuze die bestaat uit 4 cyclussen (zomer, herfst, winter en lente-cyclus)

Onze maaltijden worden koelvers geleverd en zijn gemakkelijk en snel te verwarmen. Wij bezorgen ze bij u op vaste dagen. Maaltijden zijn na ontvangst minimaal 5 dagen houdbaar in de koeling. Bestellen kan iedere dag via een online bestelsysteem. U bestelt u maaltijd of stelt u eigen maaltijd hier zelf samen.

Wat wij bieden:

  1. Breed assortiment
  2. Lokale gerechten
  3. Buitenlandse gerechten
  4. Ruime keuze
  5. Lactosevrije, natriumarme, gemalen, glutenvrije, koolhydraatarme, hallalgeschikt en vegetarische-maaltijden.

We hebben meer dan honderd zorginstellingen geholpen hun maaltijden te verbeteren en de kosten te verlagen.