Logo Culinair Kommers

Vitaal met lekkere verrijkte hapjes

Bij ziekte, behandelingen, onbedoeld gewichtsverlies of operatie heeft ons lichaam tijdelijk eiwitten (bouwstof) en energie (brandstof) nodig. En dan zit je als patiënt niet te wachten op de smakeloze bijvoeding die vaak wordt voorgeschoteld.

Daarom nu producten die niet zoet maar hartig zijn. Smaakvol verrijkte mousses, energiebars en fingerfood in de vorm van bami- en nasihapjes.

 

Hartige mousse

Is er in 10 verschillende smaken o.a.; rund, kip, vis, doperwten, bieten etc. Deze mousse heeft 9 tot zelfs 14 gram aan eiwit per 100 gram. Nog een groot voordeel is dat de mousse 30 % goedkoper is dan de veel gebruikte zoete drink-bijvoedingen. Goed houdbaar in puntzakken in de vriezer.

Fingerfood

Kleinere porties, meerdere eetmomenten. Min of meer een trend. Vanuit die gedachten is het fingerfood ontwikkeld. Niet met een enkele groente smaak, maar een nasi- of een bami hapje. Koud of warm te serveren. Gemaakt in blokjes zodat je de smaak en de structuur herkent.

Repen

Denk ook aan onze eiwit verrijkte repen. Niet keihard met kunstmatige stoffen en veel toegevoegde suikers, maar zacht, puur en natuurlijke stoffen. Bijvoorbeeld een chocolade/kokos of een lekkere vruchtenreep met dadels. De producten zijn niet alleen bestemd voor ouderen, maar iedereen die extra energie nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege een operatie of om te presteren tijdens het sporten.

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact