Logo Culinair Kommers

Boodschappen

Wij leveren niet alleen maaltijden en componenten, maar helpen uw medewerker ook met koken op locatie. Heeft u behoefte om boodschappen in grote of kleine hoeveelheden in te kopen voor uw zorginstelling? Culinair Kommers biedt een uitgebreid assortiment van boodschappen aan.. Zowel in verse producten, diepvriesassortiment, kruidenierswaren en non food benodigdheden, zoals schoonmaakartikelen en disposables kunnen wij u voorzien.

Voor versproducten zoals groente, fruit, zuivel, vlees en brood doen wij rechtstreeks zaken met de producent. Ook kantoorartikelen behoren tot ons assortiment. Deze artikelen zijn beschikbaar in zowel kleine als grote verpakkingen en daardoor geschikt voor zowel kleinere als grotere afnemers. Het is enorm makkelijk voor uw zorgmedewerker om de boodschappen online te bestellen en door onze chauffeur op locatie te laten leveren. Al onze recepten (van de maaltijden) staan in de boodschappen-webshop.

Het koken gaat nu nooit meer fout. Uw medewerkster kan een recept kiezen en met 2 kliks alle ingrediënt bestellen voor de gewenste lever dag en voor de aantal cliënten. Online is ook het recept terug te vinden hoe het gekookt dient te worden. Wij hebben hiervoor een zeer handige online webshop, maar ook een zeer uitgebreide eigen APP