Logo Culinair Kommers

Ambachtelijke bereiding
Onze slagers zorgen ervoor dat het vlees wat wij serveren vakkundig gesneden en bereid wordt. Het vlees kunnen we rauw leveren zodat u zelf kunt garen, daarnaast kunnen onze koks het vlees ook vakkundig voor u bereiden.

Braden & stoven
Op onze braadafdeling kunt u vrijwel elk rauw vleesproduct ook laten braden of garen. Gebraden gehakt, gestoofd wild of gebakken kip smaakt het lekkerste als het warm uit de keuken komt, die smaak willen wij behouden. Dat lukt ons omdat wij het vlees zelf bereiden, hierdoor is de smaak van onze maaltijden optimaal. Wij voegen niets aan de maaltijd toe om deze langer te kunnen bewaren. Daarnaast laten wij ons nooit verleiden tot productiemethoden die ten koste gaan van de smaak en/of beleving van ons product. Vers en smaakvol als thuis!

Sous-vide gegaarde producten
Culinaire perfectie op eigen wijze van Culinair Kommers. Wij bieden u aan sous-vide gegaarde producten met een zeer hoge kwaliteit. Wij hebben de vraag van onze klanten opgepakt en zijn het hele proces van sous-vide garen gaan perfectioneren op onze manier. Dit is een zeer unieke manier. Wat betekent dit voor u? Wij doen de voorbereidingen voor u waardoor nu minder stress heeft. Uw product zal aan een culinaire perfectie voldoen die de professionele chef niet kan verbeteren. De smaak is fascinerend!