Eten en drinken is meer dan een noodzakelijke levensbehoefte. Eten is ook genieten en maaltijden zijn vaak een sociaal gebeuren. Dat geldt zeker voor veel bewoners van zorgorganisaties. Voor hen zijn maaltijden vaak momenten om naar uit te kijken.
Goede, gezonde en gezellige maaltijden zijn voor veel cliënten ook erg belangrijk om ondervoeding te voorkomen. Om langer te leven en om chronische ziekten en beperkingen zo lang mogelijk uit te stellen, is gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging belangrijk.
Overgewicht en ondervoeding kunnen een probleem zijn bij ouderen. Wij beperken in onze maaltijden de hoeveelheid zout om hoge bloeddruk te voorkomen en omdat vaak de nierfunctie afneemt.
Wij leveren aan de ouder zorg verschillende producten. Dit kunnen koelverse maaltijden en componenten zijn, maar ook boodschappen. Wij maken eerst een afspraak om te inventariseren wat de behoeften zijn. Wij leggen in deze afspraak uit wat Culinair Kommers in de organisatie kan betekenen.
Contact
Wilt u meer weten? Wij geven u graag meer informatie of een kijkje in onze keuken.