Logo Culinair Kommers

U verwarmt de maaltijd en kunt direct aan tafel.

Alle keuzes voor uw koelverse maaltijd worden met zorg voor u samengesteld, zodat u gevarieerd en gezond kunt eten. Het is belangrijk om minimaal drie keer per week een warme en voedzame maaltijd te eten. Op een bepaald moment lukt dat misschien niet meer zo goed. U bent ouder, uw gezondheid is verslechterd of u heeft het enorm druk en hierdoor geen tijd voor het bereiden van een warme maaltijd. In al deze gevallen biedt de Maaltijdendienst van Culinair Kommers uitkomst!

Wij werken met een aantal ouderenwerken samen.

Zij bieden de inwoners van bepaalde gemeenten een groot assortiment van onze heerlijke koelverse maaltijden: van vegetarische-, Chinese gerechten tot pasta’s of de vertrouwde Hollandse kost!

Hoe maakt u de maaltijden klaar?

De koelvers maaltijden kunt u bereiden in de magnetron, oven of pan. Bij uw eerste bestelling krijgt u een map met adviezen om uw maaltijden voldoende koel te bewaren en op te warmen. Zorgt u er dus voor dat er altijd iemand aanwezig is om de maaltijden bij bezorging meteen in de koelkast te plaatsen bij een temperatuur tussen de 2 en 5 °C. Ook dient u de bezorgde hoofdgerechten en soepen binnen één week na bezorging te nuttigen. Let u hierbij op de datum die op het etiket staat.

Eten bij onze eetpunten

Naast het bestellen van maaltijden is het ook mogelijk om u op te geven voor een gezamenlijke maaltijd op een vaste dag in de week op een van onze steunpunten. Hier ontvangt u soep, een hoofdgerecht, bijgerecht en een nagerecht voor maar € 7,50. De maaltijden nuttigt u dan in gezelschap. Wekelijks geeft u uw bestellingen aan vrijwilliger. Op de menulijst kruist u aan wat uw keuze uit de soepen en hoofdgerechten is.

De maaltijden worden op een vaste dag in de week bij u thuis bezorgd. U geeft dan uw volgende bestelling aan onze vrijwilliger mee en ontvangt een nieuw formulier om in te vullen dat u tot de week daarop bewaart. U bestelt twee weken vooruit. Als u niets invult, wordt de voorgaande bestelling door ons gebruikt.

Mocht u met vakantie gaan, het eten op een ander adres willen laten bezorgen of om een andere reden afwezig zijn, dan kunt u altijd tijdig via de telefoon of per e-mail uw wijziging doorgeven. Reeds geleverde maaltijden kunnen logischerwijs niet worden teruggenomen.

Waar kunt u zich aanmelden?

Wijzijntraverse Bergen op Zoom 0164 – 299491 of stel uw vraag online. https://www.wijzijnbergenopzoom.nl/wonen/maaltijdservice-boz

Wijzijntraverse Steenbergen Telefoon: 0164 - 237056 of stel u vraag online. https://www.wijzijnsteenbergen.nl/wonen/maaltijddienst-steenbergen

BWI Woensdrecht Telefoon: 0164 - 672049 of stel u vraag online. https://www.bwiwoensdrecht.nl/maaltijd-service/