Nieuws
Wij houden u graag op de hoogte via onderstaande nieuwsberichten en onze nieuwsbrief.
Proef de kerst!
Bij Culinair Kommers is het dit jaar kerstfeest vanaf dinsdag 1 november. Want dan is de eerste culinaire proeverij, lekker samen met onze klanten. Er volgen er nog drie: op 3, 8 en 10 november. Alle proeverijen beginnen om 13:30 uur.
Maak kennis met chefkok William
William is de chefkok van Culinair Kommers. Hij zorgt dat alle maaltijden goed worden bereid en er een heerlijk bordje voor u klaarstaat.
Gezellig: Sinterklaas!
Op zaterdag 12 november is het alweer zover, Sinterklaas komt aan in Nederland! Eerst in Maassluis en daarna in heel veel steden en dorpen. Ruim 3 weken kunnen we genieten van al het lekkers dat Sint voor ons heeft meegebracht. En wist u dat u dit ook kunt bestellen bij Culinair Kommers?
Maak kennis met dé salesman van Culinair Kommers - André Dingemanse
André kent u vast wel, want hij is salesmanager bij Culinair Kommers. Eigenlijk had André met zijn 65 jaren jong met pensioen kunnen zijn. Twee jaar geleden is hij met prepensioen gegaan. Maar dat thuis zitten bleek niets voor hem te zijn. 'Al vrij snel, na één maand prepensioenering, ben ik aan de slag gegaan bij Culinair Kommers. Dat geeft mij als pensionado veel energie. Stilzitten kan ik niet. Ik hoop dat dit ook anderen energie geeft om door te werken op 65 jarige leeftijd!'
Vers brood en banket bij de boodschappen
Echte Bakker Hirdes levert al jarenlang aan Kommers. Althans, aan de familie Kommers thuis. De Zeeuwse bakker staat goed bekend in de regio, ook als leverancier voor de horeca. Dus toen Culinair Kommers voor klanten op zoek ging naar een leverancier voor brood, was die snel gevonden. Sindsdien genieten steeds meer klanten van Hirdes’ ambachtelijk brood en banket. ’s Morgens héél vroeg wordt het supervers bij ons aangeleverd in Hoogerheide, waar we het samenvoegen met de rest van de bestelling.
Voortaan ook verse vis bij Culinair Kommers
U kunt bij Culinair Kommers ook terecht voor verse vis. We gaan daarvoor nog meer samenwerken met Wylax uit Woudrichem (Noord-Brabant). Dat was al onze leverancier voor diepvriesvis en alle vis in maaltijden. En voortaan dus ook voor vers, waarmee het assortiment van Culinair Kommers in één klap enorm wordt uitgebreid. We kunnen nu meer dan 300 soorten vis en visproducten leveren.
Makkelijk bestellen via de webshop en app
Culinair Kommers maakt het steeds makkelijker voor u als klant. Wij gaan voor unieke service! Zo zijn we onze webshop aan het updaten en lanceren we binnenkort een bestel-app.
Aanbieding: Mosselen!
Wat is er niet fijner dan een overheerlijk pannetje verse mosselen. Zo uit het water de pan in en op uw bord. Ook deze maand hebben wij een mooie mosselaanbieding voor u. De mosselen die wij in de aanbieding hebben zijn in de formaten Super en Jumbo. Wat is het verschil? Jumbo zijn grote mosselen en Super zijn de mosselen van een gemiddeld formaat.
Binnenkort de Culinair Kommers app!
Deze zomer lanceren we een eigen app voor op de tablet computer. De app is vooral bedoeld voor woongroepen in de ouderenzorg, het kleinschalig wonen. De verzorgende kan met de app, samen met de bewoner, een maaltijd bestellen voor de volgende dag. Bewoners van woongroepen willen keuzevrijheid. Daarom biedt Culinair Kommers via de app dagelijks minstens twee maaltijden aan, waaruit de bewoner zelf kan kiezen. De medewerker kan de keuzes gemakkelijk invoeren op de tablet.
Zomers genieten van mosselen!
Het mosselseizoen is weer aangebroken. Wat is er fijner dan in de zomer te genieten van een pannetje mosselen?! In juni zit er zoveel voedsel in het zeewater dat de mossel zich weer lekker dik en rond heeft gegeten. Dat wordt lekker smullen! Wilt u uw cliënten ook laten genieten van een pannetje mosselen? Binnenkort krijgen al onze klanten per e-mail een aanbieding toegestuurd.
50 jaar: taart!
Dit jaar bestaan we 50 jaar en dat vieren we met onze klanten en…taart!
Bestel ons overheerlijke BBQ-pakket!
Wat is er fijner dan een lekker stuk vlees op de barbecue? Bij Culinair Kommers bruist het al 50 jaar van de slagersactiviteiten en als barbecuespecialist hebben wij een compleet aanbod van lekkere producten voor op de barbecue.
Interview Tiny Kommers – Oma Kommers
Culinair Kommers bestaat 50 jaar. Ooit zijn Tiny en Ad Kommers – Opa en Oma Kommers – begonnen met een kleine slagerij. Ter ere van het jubileum stellen we Tiny en Ad graag aan u voor.
Slastamppot van Tiny Kommers
Het lekkerste wat Tiny Kommers maakt is SlaStamp met spek of een frietje Stoof. Bijna wekelijks staat dit op het menu en dan smult de hele familie ervan. De SlaStamp met spek wordt ook gemaakt bij Culinair Kommers. Het wordt ambachtelijk bereid met niet teveel kruiden, de smaak van het vlees is het belangrijkst. Tiny deelt graag haar SlaStamp-recept met u, zodat ook u van dit gerecht kunt genieten.
Genieten van het ‘witte goud’
Op 14 april is het aspergeseizoen officieel geopend. Het seizoen wordt gevierd tot en met juni. Ook bij Culinair Kommers kunt u genieten van dit ‘ witte goud’. In de webshop boodschappenservice kunt u de asperges al bestellen. In mei komt er nog een speciale asperge-actie. Hierover ontvangt u binnenkort meer informatie.