Logo Culinair Kommers

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte via onderstaande nieuwsberichten en onze nieuwsbrief.


Smullen bij de Vossemeren met de maaltijden van Marijke Koen!

Voor de dames van de catering van verzorgingstehuizen is het een uitdaging om met weinig middelen wel een lekkere maaltijd aan de bewoners voor te schotelen. Want elk eetmoment is belangrijk voor de bewoners, het zijn de hoogtepunten van de dag. Daarom willen verzorgingstehuizen er ook echt iets speciaals van maken. En dat kan met de hulp van Culinair Kommers. Marijke Koen, van Tante Louise, de Vossemeren die sinds het najaar met Culinair Kommers werkt verteld er meer over.


Proef de feestdagen voor bij Culinair Kommers!

Het waren 3 fantastische dagen! De proeverijen van Culinair Kommers hebben ook jaar weer de revue gepasseerd, met succes. Omdat Culinair Kommers weet hoe je zo’n heerlijk diner  samenstelt. De feestdagen die zijn bijzonder. Culinair Kommers helpt haar klanten daarom graag bij het selecteren van het best passende menu door proeverijen te organiseren.


Uitpakken tijdens de feestdagen met de menu’s van Culinair Kommers

Tijdens de feestdagen wilt u eens écht uitpakken. Uw bewoners verrassen met een heerlijk uitgebreid diner. Want de feestdagen die zijn bijzonder. Daar hoort een feestelijk menu bij om samen van te genieten. Maar hoe doet u dat? Laat het over aan Culinair Kommers. Zij selecteerden speciaal voor u de best passende gerechten samen en goten het in een feestelijk menu. Zo worden de feestdagen pas écht bijzonder!


Nieuw: Gebakken aardappeltjes volgens oma’s recept!

Vanaf week 45 (6 november as.) komen onze gebakken aardappeltjes bij u binnen in een “nieuw jasje”.


Nieuw! Bestellen met de Culinair Kommers App

Verschillende gerechten bestellen via een app geeft zoveel meer gemak dan het papieren systeem dat we nu kennen.  Daarom besloten wij om er ook één te ontwikkelen. Deze is vanaf nu te downloaden in de App Store en Google Play. Wij nemen u mee in de eerste stappen.


Foodmarkt Stichting Elisabeth Breda

Een ouderwetse markt met allerlei kraampjes waar van alles en nog wat geproefd kan worden, tegenwoordig omgedoopt tot foodmarkt. Dat organiseerde Stichting Elisabeth Breda op 25 september met al haar leveranciers waaronder Culinair Kommers. Het was een groot succes, lees er hier meer over.


Smullen van de gehaktballen van Culinair Kommers

Oma’s gehaktbal, u kent m wel. Die gehaktbal die synoniem staat voor nostalgie en moeilijk te evenaren is. Precies die gehaktbal heeft Culinair Kommers gemaakt voor de Bijenkorf in opdracht van De Indische uit Nieuw-Vennep.


Ad Kommers, grondlegger van ons bedrijf, is overleden.

Afgelopen zondag 8 oktober 2017 is onze vader, Ad Kommers, na een langdurig ziekbed overleden. Hij was samen met onze moeder de grondlegger van ons bedrijf. Nu heeft hij rust gevonden. Donderdag 12 oktober hebben we afscheid van hem genomen. 

 

John en Peter Kommers

 

 


Nieuw broodconcept in de zorg

De creatieve ondernemers Peter Bliek en John Kommers komen met iets nieuws: een broodconcept specifiek voor de zorg en exclusief verkrijgbaar via Culinair Kommers.


Culinair Kommers gaat voedselverspilling verder terugdringen

John Kommers heeft een enorme hekel aan voedselverspilling. In ons bedrijf Culinair Kommers zijn we al jaren zuinig met de grondstoffen. Ook de verspilling bij klanten is laag. En met onze vernieuwde tablet app, gaat dat nog minder worden.


5 goede redenen om voor Wereldgerechten te kiezen

Sinds dit jaar hebben we bij Culinair Kommers ook Wereldgerechten op het menu. Bijvoorbeeld Toscaanse varkensstoverij, Griekse Moussaka, Mexicaanse rijsschotel, Daging Mallaka met Indische boontjes of Ajam Boemboe Bali. En soms ook iets van heel dichtbij, zoals het Brabants kipstoofpotje.


Culinair Kommers voor jong en oud

Sinds dit voorjaar krijgen de kinderen van Domino +, een kinderdagverblijf in Roosendaal, de gezonde maaltijden van Culinair Kommers. Coby Jongmans, directeur van Domino + vertelt ons erover.


Assortiment boodschappen groeit gigantisch

De boodschappenservice van Culinair Kommers gaat een geweldige verbetering doormaken: ons assortiment groeit van 2.000 naar 14.000 artikelen!


Kroon op ons werk: de samenwerking tussen ICWB en Culinair Kommers

Culinair Kommers kreeg een enorm compliment van klanten: een meerjarencontract voor maaltijden en boodschappen. John Kommers vertelt over de samenwerking met ICWB.


Maak kennis met Arthur van Loon

Aan het einde van de keten staat Arthur van Loon voor inpak en orderpicking. Ook bij het inpakken kun je de klant centraal stellen. En dat doet Arthur.