Nieuws
Wij houden u graag op de hoogte via onderstaande nieuwsberichten en onze nieuwsbrief.
Assortiment boodschappen groeit gigantisch
De boodschappenservice van Culinair Kommers gaat een geweldige verbetering doormaken: ons assortiment groeit van 2.000 naar 14.000 artikelen!
Kroon op ons werk: de samenwerking tussen ICWB en Culinair Kommers
Culinair Kommers kreeg een enorm compliment van klanten: een meerjarencontract voor maaltijden en boodschappen. John Kommers vertelt over de samenwerking met ICWB.
Maak kennis met Arthur van Loon
Aan het einde van de keten staat Arthur van Loon voor inpak en orderpicking. Ook bij het inpakken kun je de klant centraal stellen. En dat doet Arthur.
Puur en eerlijk is belangrijk
Youri is onze kwaliteitsmanager. Hij zorgt voor continuïteit in kwaliteit. “Omdat we kleiner zijn kunnen wij kwaliteit op maat leveren”, zegt Youri. Hij heeft gelijk.
Maak uw Paasfeest compleet
Bij Pasen hoort eieren verstoppen. Of paaseitjes snoepen. En dat mag al weken van tevoren, gelukkig.
Proef het 'witte goud' uit Brabant
Het aspergeseizoen is van start! Dat geldt ook voor de asperges van de Brabantse Wal, die zich qua smaak onderscheiden van andere asperges. Wat gaat u doen met het aspergeseizoen?
Hartige eetmomenten voor mensen met kauw- en slikproblemen
Voeding is de brandstof voor ons lichaam, eten is een beleving. Maar voor mensen met kauw- en slikproblemen, ouderen, patiënten rond een operatie of chronisch zieken, is eten meestal niet vanzelfsprekend. Culinair Kommers kan uw organisatie hierbij helpen.
High Tea
Soms wilt u eens iets bijzonders doen voor uw bewoners of uw gasten. Daarvoor hebben we bij Culinair Kommers volop mogelijkheden. De favoriet is wel de High Tea. Onze klanten zijn steeds weer vol lof over deze verwennerij. We vertellen daar graag wat meer over.
Smaakvolle groente uit de regio!
Bij Culinair Kommers werken we steeds meer met biologisch geteelde groente uit de regio. Groente die is geteeld met alleen natuurlijke bemesting en bestrijding. En die nog de rijke, pure smaak van vroeger heeft. Daar wordt uw maaltijd gewoon lekkerder van.
Maak kennis met inpakmedewerkster Isabella
Vandaag introduceren we 'onze' Isabella. Een blonde dame die, informeel, ook wel het 'soepmeisje' wordt genoemd. Dat komt omdat zij verantwoordelijk is voor het inpakken van alle soepen. Dit doet zij parttime omdat ze een klein zoontje van 4 heeft.
Kommers voor iedereen
Culinair Kommers is er voor iedereen die van houdt van lekker eten. Onze slagers en koks bereiden dan ook dagelijks maaltijden voor alle mogelijke doelgroepen, jong en oud. Met onze vernieuwde maaltijdcyclus voor de winter zetten we daar ook vol op in.
Genieten met de kerst
Kerst is een periode van verwennerij. En niet alles laat zich vooraf goed plannen. Daarom zijn we bij Culinair Kommers ook zo flexibel. U kunt de komende weken nog volop lekkernijen bij ons bestellen.
De uitgebreide wintermenu's
De variëteit in onze menu’s was altijd al groot. En die wordt nog eens flink uitgebreid. Vanaf het wintermenu bieden we elke dag een vegetarisch gerecht én een wereldgerecht, naast de bekende keuzemenu’s.
Het verrassende item in het kerstmenu
Vorige week hebben we onze kerstdiners eens lekker laten proeven door onze klanten. We ontvingen een gevarieerd gezelschap van koks, restaurant-medewerkers, begeleiders van woongroepen en bewoners voor een sfeervolle, smakelijke bijeenkomst. Onze menu’s vielen gelukkig goed in de smaak: onze koks kregen aan het eind van de middag applaus van de proevers.
Maak kennis met onze braadmeester Pierre
Vandaag introduceren we Pierre. Pierre komt binnen met een ferme handdruk. En dat is precies wat een braadmeester van Culinair Kommers nodig heeft. Pierre is verantwoordelijke voor de braadruimte, de plek waar al het vlees vanuit de slagerij bereid wordt.