Logo Culinair Kommers

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte via onderstaande nieuwsberichten en onze nieuwsbrief.


Op bezoek bij Maria van Pius X

We nemen een kijkje in het Bisdom van Breda bij Pius X. Maria is 60 jaar, heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ze is na de zorg voor haar kinderen terecht gekomen in de catering. Uiteindelijk is ze voor Pius X gaan werken, inmiddels doet ze dit al zeven jaar met veel plezier.


Een feestmaal, op een doodgewone middag

Voor André Dingemanse en Jolanda Hugens-Kommers zijn de dagen met proeverijen de leukste van het jaar. En ook bij de gasten valt het in de smaak, want om Pasen alvast voor te proeven waren er weer 30 relaties naar Hoogerheide gekomen.


Een kijkje in de keuken van Vivianne Coppejans van de Vurssche

Vivianne Coppejans - de Block is teamleider facilitair voor SVRZ, locatie de Vurssche in Axel en de Molenhof in Zaamslag. Bij deze 2 locaties bedient zij samen met haar medewerkers, ongeveer 160 cliënten. Zij houdt zich bezig met bijna alles, behalve de zorg voor de cliënten. Voorbeelden? Ze geeft leiding aan de huismeesters, receptie en linnenkamer. Ze zorgt er ook voor dat haar cliënten elke dag een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgen. Dat doet ze met behulp van de ambachtelijke maaltijden van Culinair Kommers.


Nieuw in ons assortiment: meer vleesgemak

Culinair Kommers is van origine een ambachtelijke slagerij, uitgegroeid tot een leverancier van complete maaltijden. "Wij boden altijd al een heel volledig assortiment aan vlees van goede kwaliteit. En daarom vind je bij Culinair Kommers ook nog steeds het traditionele assortiment. Maar de laatste jaren is er veel veranderd in de markt in het aanbod aan kip, rund en varkensvlees in vorm en smaak. Daar wilden we al een tijd iets mee,” vertelt John Kommers. “Onze mensen zijn altijd bezig met het ontwikkelen van de producten volgens de laatste trends in de markt. Nu heeft Culinair Kommers besloten om het assortiment uit te breiden met gemarineerd en gesneden vlees. Ook zijn de eenheden aangepast.”


Smullen bij de Vossemeren met de maaltijden van Marijke Koen!

Voor de dames van de catering van verzorgingstehuizen is het een uitdaging om met weinig middelen wel een lekkere maaltijd aan de bewoners voor te schotelen. Want elk eetmoment is belangrijk voor de bewoners, het zijn de hoogtepunten van de dag. Daarom willen verzorgingstehuizen er ook echt iets speciaals van maken. En dat kan met de hulp van Culinair Kommers. Marijke Koen, van Tante Louise, de Vossemeren die sinds het najaar met Culinair Kommers werkt verteld er meer over.


Proef de feestdagen voor bij Culinair Kommers!

Het waren 3 fantastische dagen! De proeverijen van Culinair Kommers hebben ook jaar weer de revue gepasseerd, met succes. Omdat Culinair Kommers weet hoe je zo’n heerlijk diner  samenstelt. De feestdagen die zijn bijzonder. Culinair Kommers helpt haar klanten daarom graag bij het selecteren van het best passende menu door proeverijen te organiseren.


Uitpakken tijdens de feestdagen met de menu’s van Culinair Kommers

Tijdens de feestdagen wilt u eens écht uitpakken. Uw bewoners verrassen met een heerlijk uitgebreid diner. Want de feestdagen die zijn bijzonder. Daar hoort een feestelijk menu bij om samen van te genieten. Maar hoe doet u dat? Laat het over aan Culinair Kommers. Zij selecteerden speciaal voor u de best passende gerechten samen en goten het in een feestelijk menu. Zo worden de feestdagen pas écht bijzonder!


Nieuw: Gebakken aardappeltjes volgens oma’s recept!

Vanaf week 45 (6 november as.) komen onze gebakken aardappeltjes bij u binnen in een “nieuw jasje”.


Nieuw! Bestellen met de Culinair Kommers App

Verschillende gerechten bestellen via een app geeft zoveel meer gemak dan het papieren systeem dat we nu kennen.  Daarom besloten wij om er ook één te ontwikkelen. Deze is vanaf nu te downloaden in de App Store en Google Play. Wij nemen u mee in de eerste stappen.


Foodmarkt Stichting Elisabeth Breda

Een ouderwetse markt met allerlei kraampjes waar van alles en nog wat geproefd kan worden, tegenwoordig omgedoopt tot foodmarkt. Dat organiseerde Stichting Elisabeth Breda op 25 september met al haar leveranciers waaronder Culinair Kommers. Het was een groot succes, lees er hier meer over.


Smullen van de gehaktballen van Culinair Kommers

Oma’s gehaktbal, u kent m wel. Die gehaktbal die synoniem staat voor nostalgie en moeilijk te evenaren is. Precies die gehaktbal heeft Culinair Kommers gemaakt voor de Bijenkorf in opdracht van De Indische uit Nieuw-Vennep.


Nieuw broodconcept in de zorg

De creatieve ondernemers Peter Bliek en John Kommers komen met iets nieuws: een broodconcept specifiek voor de zorg en exclusief verkrijgbaar via Culinair Kommers.


Culinair Kommers gaat voedselverspilling verder terugdringen

John Kommers heeft een enorme hekel aan voedselverspilling. In ons bedrijf Culinair Kommers zijn we al jaren zuinig met de grondstoffen. Ook de verspilling bij klanten is laag. En met onze vernieuwde tablet app, gaat dat nog minder worden.


5 goede redenen om voor Wereldgerechten te kiezen

Sinds dit jaar hebben we bij Culinair Kommers ook Wereldgerechten op het menu. Bijvoorbeeld Toscaanse varkensstoverij, Griekse Moussaka, Mexicaanse rijsschotel, Daging Mallaka met Indische boontjes of Ajam Boemboe Bali. En soms ook iets van heel dichtbij, zoals het Brabants kipstoofpotje.


Culinair Kommers voor jong en oud

Sinds dit voorjaar krijgen de kinderen van Domino +, een kinderdagverblijf in Roosendaal, de gezonde maaltijden van Culinair Kommers. Coby Jongmans, directeur van Domino + vertelt ons erover.

Subcategorieën