Logo Culinair Kommers

Culinair Kommers gaat haar heerlijke, verse en ambachtelijke maaltijden ook binnen horeca en catering aanbieden. Door de sous-vide (vacuüm gegaard) bereiding zijn de producten die Culinair Kommers gebruikt ook nog eens makkelijk en snel om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Daarmee spelen ze bij Kommers in op het grote personeelstekort waarmee men binnen de horeca en catering kampt. Genoeg reden dus om de heerlijke gerechten ook binnen de Horeca te gaan verkopen. De eerste stap was de aanwezigheid op de horecabeurs in Goes. Jolanda Hugens Kommers vertelt er uitgebreid over.


“Half maart introduceerden wij op de Horeca beurs onze producten. We stonden daar met een aantal van onze sous-vide (vacuüm gegaard) producten. Zo hadden we een aantal vleessoorten als spareribs, biefstuk en kippendijfilet, maar ook 2 vissoorten; kabeljauw en zalm. Uiteraard passen we deze bereiding op nog veel meer producten toe, zoals groente. De sous-vide bereidingswijze is perfect voor de horeca. De smaak komt tijdens de bereiding extra goed tot haar recht. Er hoeven dus geen kruiden toegevoegd te worden. Het is voor de klant in een handomdraai gemaakt. Neem nou een lekker mals biefstukje. Die is al gegaard en hoeft alleen om te verwarmen even om en om gebakken te worden. Dat is klaar in een handomdraai en de kwaliteit is fantastisch. Zo kunnen klanten snel en goed bediend worden. Het is ook erg geschikt bij grote groepen.”

Noten, zuidvruchten en superfoods goed ontvangen


“We hebben op de beurs ook onze noten, zuidvruchten en superfoods geïntroduceerd. Die zijn perfect voor de horeca. Zo hebben we specifiek voor de horeca de Nutty Bites. Dat zijn kleine blokjes in de smaken kokos, amandel, cashew, cranberry en pompoen. Gebonden met boekweit meel en o.a. met Chia zaad. We hebben ook gevriesdroogde groentes, dat ziet er erg mooi uit als garnering op een opgemaakt bord. Of neem nou het gedroogde fruit, de Tutti Frutti bijvoorbeeld, die is echt heerlijk als dessert bij een vanillepudding. De noten mixen zoals de Party mix die is ook uitermate geschikt voor de horeca. Het mooie van de noten, zuidvruchten en superfoods is dat de kwaliteit echt ontzettend goed is. Het zijn unieke producten die elders niet te verkrijgen zijn. Je leest hier alles over onze noten, zuidvruchten en superfoods.

Noten zuidvruchten en superfoods1

Afbeelding: Een greep uit ons noten, zuidvruchten en superfood assortiment

De bezoekers van de Horeca beurs waren erg enthousiast over onze producten. Maar nóg meer op de service die we bieden. We denken écht mee met de klant en verdiepen ons in hun probleem zoals het personeelstekort. Het scheelt ontzettend veel tijd om met onze producten te werken en uiteindelijk daardoor dus ook weer geld. Wij zijn ervan overtuigt dat we onze klanten hiermee erg goed kunnen helpen. En dat is wat we het liefste doen.”


“Het vervolg? Een aantal klanten zijn nu onze producten aan het testen, of het iets voor ze is. Zo kunnen ze onze producten bij hun klanten gaan introduceren.”
Wil jij vrijblijvend producten testen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  0164-612176 en we vertellen er alles over.