Logo Culinair Kommers

Neem een Camping in Koudekerke met een campingwinkel en een restaurant voeg daar de verse maaltijden van Culinair Kommers aan toe en je hebt de sleutel tot succes. Want ook op de camping wil je graag een lekkere verse maaltijd waar je zelf niet al te veel tijd en aandacht aan hoeft te besteden. Het is ten slotte vakantie. De ambachtelijke maaltijden van Culinair Kommers zijn sinds kort dus ook verkrijgbaar op de camping.

 In de zomervakantie raakte André Dingemanse bij toeval aan de praat met René van de Maas over goed en gezond eten op de camping. André vertelde toen vol enthousiasme over de vers bereide maaltijden zonder toegevoegde stoffen. Dat wekte de interesse van René. Hij wilde het weleens aan den lijve ondervinden. Aan het eind van jaar is hij daarom op bezoek geweest bij Culinair Kommers.

Hij heeft toen de hele ochtend door het bedrijf gelopen en van alles en nog wat mogen proeven. De verse producten en de bereiding maakte hem enorm enthousiast. Het sprak hem ook erg aan dat de maaltijden in kleine hoeveelheden geleverd worden. Zo wordt derving voorkomen en kun je erg precies bestellen.

Het logische besluit volgde om samen te gaan werken. In eerste instantie voor het assortiment in de campingwinkel. “Samen hebben we nagedacht over een goede invulling van de DKW (Droge Kruideniers Waren) en het vers assortiment,” vertelt René. “Dat gaat van een reep chocolade tot een pot met sperziebonen. Maar bijvoorbeeld ook zuivel, vleeswaren en een groentepakket. Toen merkte ik dat het fijn is te kunnen sparren met een partner die veel verstand van zaken heeft. Er is écht nagedacht over het gebruikersgemak voor de klanten in de winkel en de looproute. Zo zijn de producten die dagelijks gebruikt worden bijvoorbeeld bij elkaar gezet.”

“Daarnaast wilde ik graag een goede invulling geven aan de vraag naar kwalitatief goede verse maaltijden. Voor veel camping gasten is het restaurant niet altijd de beste oplossing. Een ambachtelijke maaltijd die alleen maar even in magnetron of oven hoeft, biedt een goed alternatief. “

“Het mooie is dat Culinair Kommers ook de folders erbij heeft geleverd. Zo kan ik de maaltijden ook promoten op de camping, dat is super handig! Vertelt René. Je ziet precies hoe de producten eruit zien, maar ook wat de product specificaties zijn. We bieden elke dag een andere variatie, zo kun je dus elke dag iets anders eten. Bijvoorbeeld de ene dag Hollandse pot met een lekkere gehaktbal en de andere dag een heerlijke bami. Wij geloven er heilig in dat dit gaat lopen als een trein.”

Ik vind het fantastisch dat Culinair Kommers zo ontzettend goed met ons meedenkt en daardoor echt inspeelt op de behoefte van de klant. Dat werkt gewoon erg prettig.

Binnenkort starten we ook met producten voor het restaurant. Wat ik het lekkerste vind? Ik kies dan toch wel de gehaktbal, die is echt subliem!