Logo Culinair Kommers

De feestdagen komen eraan. Bij Culinair Kommers zijn ze daar al helemaal op voorbereid. Een aantal gerechten zijn fijn geproefd tijdens de jaarlijkse kerstproeverij. Het was een ontzettend groot succes. Mede dankzij de aankleding. Het was net alsof het al kerst was. En de menu’s? Die waren om te smullen.

 

Over de menu’s

Culinair Kommers verzorgt ook dit jaar weer de maaltijden op 1 ste en 2de kerstdag en nieuwsjaarsdag. We zorgen voor een combinatie van heerlijke gerechten met een uitstekende kwaliteit. Want kerst, dat is een bijzonder moment van samen zijn. Culinair Kommers maakt er pas echt een feestje van, met heerlijke gerechten, die ontzettend goed bij elkaar passen. Zie onderstaand een greep uit de heerlijke maaltijden.

914 Haricotverts met sud n sole tomaatjes 144914 Haricotverts met sud n sole tomaatjes 89914 Haricotverts met sud n sole tomaatjes 202

vlnr: kipbeenhammetje met aardappelkroketjes en  gestoofde jonge worteltjes, vitello tonato, en limburgse runderstoofpot met peultjes en pomme noisette.

Uitgebreid genieten

“Wat we zien is dat het vieren van de feestdagen zich niet beperkt tot de geijkte dagen, 1ste en 2e kerstdag en Oud en Nieuw”, vertelt Jolanda Kommers. Steeds vaker is er de behoefte aan kerstdiners voorafgaand aan de kerst. Daarom is het belangrijk om veel keuze aan te bieden.

Culinair Kommers heeft daarop ingespeeld door de verschillende componenten (aardappels/pasta, groenten en vlees/vis) los van elkaar aan te bieden. Zo kan er met de kerstdagen bijvoorbeeld gekozen worden voor een aardappelpuree met tomaatjes en op een andere dag voor de aardappelkroketjes. Of bijvoorbeeld de rode kool met rozijntjes, die kun je met Oud en nieuw bestellen en op de dag ervoor de spruiten met amandelsnippers. Er zijn meer dan 50 verschillende artikelen beschikbaar.

Dit jaar zijn er ook veel speciale soepen. Neem nou de bietensoep, daar waren heel veel lovende reacties op. Er is ook een mooie gele pompoensoep, een ossenstaartsoep met kerrieroom en een heerlijke romige bospaddenstoelen soep. Allemaal heerlijke, pure soepen, vol van smaak. En als je er met de feestdagen niet aan toe komt om deze te bestellen? Geen probleem, de soepen kunnen ook in het nieuwe jaar bestelt worden.

Voorproeven

Alles is al uitgebreid voorgeproefd. Culinair Kommers heeft in kerstsferen weer alle gangen mogen presenteren. De firma Mooi Design heeft voor de aankleding gezorgd, het was net alsof je in een skihut was, om alvast een beetje in de kerstsfeer te komen.

kertsproeverij 2PHOTO 2018 11 27 09 22 46kerstproverij 3

 

Wat moet er zeker besteld worden met de feestdagen? “De konijnen gebraad, dat was echt verrukkelijk! Of een lekker zalmrolletje voor de visliefhebber. Ook de Tutti frutti was echt heel speciaal. En dan van die lekkere krieltjes met een volle botersmaak en bieslook erbij en worteltjes met sjalotjes, dat is echt een fantastische combinatie.”

De reacties waren lovend. De aanwezigen (maar liefst 60) waren erg te spreken over de smaak. Het was echt restaurantwaardig. De kwaliteit was fantastisch. De feestdagen, dat moeten echt een feestje zijn. De smaken zijn puur en vol en de menu’s zijn goed samengesteld. Er is dan ook heel veel tijd besteed aan de voorbereiding. Culinair Kommers kok Youry de Bont is aan de slag gegaan met de recepturen om ervoor te zorgen dat de smaak optimaal zou worden en dat is gelukt!

Bent u al klaar voor de feestdagen? Doe inspiratie op bij Culinair Kommers! Er zijn bestelsets aangemaakt per feestdag met alle dieetvarianten, deze kunt u bekijken en bestellen in de webshop.

De menu's vindt u onderstaand.

eerste kerstdag menu

2e kerstdag

 

Nieuwjaarsdag