Logo Culinair Kommers

Wij vinden het heel belangrijk voor u én onze medewerkers dat we veilig en hygiënisch werken. Culinair Kommers voldoet uiteraard aan alle door de overheid gestelde eisen.
Wij zijn ISO 22000 gecertificeerd. Wij werken samen met externe specialisten op het gebied van voedselveiligheid. 

Wij gaan verder: elk jaar doen we mee aan een competitie op gebied van hygiëne en elke keer eindigen we weer in de top van Nederland. Daarnaast wordt er met regelmaat bacteriologisch onderzoek gedaan om de kwaliteit en houdbaarheid van onze producten te waarborgen.

  • In 1997 heeft ons bedrijf als eerste een procesbeheersing certificaat ontvangen wat uitgegeven is door TNO. Dit certificaat is opgezet door de beroepsopleiding SVO in samenwerking met TNO (nu TUV Reinland).
  • In 2001 is Culinair Kommers (toen nog Vleesverwerkingsbedrijf A. Kommers en zn.) gekozen tot ‘ schoonste slagerij van Nederland'.
  • In 2004 behaalden we op de competitie van hygiëne een goedkeuringspercentage van 99%! Dat betekent dat we aan 99% van de hygiëne-eisen voldoen, een topprestatie.

Al onze afnemers hebben volledig inzicht in alle procesbeheersingsdocumenten. Wilt u ook eens een kijkje nemen? Dat kan, neem contact met ons op!

Contact