Logo Culinair Kommers

Oorsprong in het ambacht

We zijn een familiebedrijf dat ruim 50 jaar geleden begon als slagerij en uitgroeide tot het bereiden van verse ambachtelijke maaltijden. Wij bezorgen ook Boodschappen en huishoudelijke artikelen in zowel kleine als grote verpakkingen aan de gezondheidszorg en detailhandel op maat. U bestelt via een gemakkelijke webshop met handige receptenmodulen!

Makkelijk en verantwoord gaan prima samen

Culinair Kommers is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende maaltijdspecialist van koelverse kant-en-klaar maaltijden en maaltijdcomponenten. Onze gerechten staan snel op tafel maar zijn niet te vergelijken met kant en klare maaltijden in het algemeen. Uitgangspunt is het werken met verse ingrediënten. Wij gebruiken weinig tot geen kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen en/of smaak- en kleurstoffen. Daarvoor in de plaats gebruiken wij onze eigen kruidenmixen en zijn zuinig met zout. Wel zo verantwoord, toch?

Het verhaal van Culinair Kommers

Wij zijn een familiebedrijf dat ooit begon als slagerij en uitgroeide tot het bereiden van verse ambachtelijke maaltijden. Al meer dan 50 jaar blijven we trouw aan dezelfde hoge kwaliteitsstandaard. Alle gerechten worden in eigen huis bereid door onze vak slagers en koks. Wij werken onder andere met steekproducten waarvan we de herkomst, het verhaal en de kwaliteit kennen. Versheid is een vast ingrediënt in onze verrassende lekkere maaltijden.

Een portie ambacht en liefde voor het vak

Een complete maaltijd van Culinair Kommers of een aanvulling op uw eigen menu, wij kunnen garanderen dat elk gerecht wordt klaargemaakt met liefde voor het vak en gevoel voor smaak. Koken, bakken of grillen, wij bereiden uw maaltijd net zoals u het thuis ook zou doen. Zo halen we het beste uit de ingrediënten, en dat proef je!

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact