Logo Culinair Kommers

Rudy Mast houdt van zijn beroep als chauffeur bij Culinair Kommers. Hij is dan ook erg blij dat hij nu alweer bijna een jaar geleden de keuze maakte om van baan te wisselen.


Vertel eens hoe is het zo gekomen? ”Ik ken John van vroeger en raakte van tijd tot tijd met hem in gesprek over werken bij Culinair Kommers. Ik heb toen een keer meegereden, om te kijken hoe dat was. Dat sprak me erg aan. Het werk heeft meer regelmaat en je staat dichter bij de klant. Vandaar dat ik de overstap heb gemaakt. Dat was wel even wennen aan het begin. Het is toch wat anders en dat is even zoeken. Maar nu vind ik het erg leuk.”


Chauffeur zijn bij Culinair Kommers is leuk en afwisselend


“Het werk is vooral erg leuk omdat je veel contact hebt met klanten. Ik rijd vaak dezelfde route en heb inmiddels echt een band opgebouwd met de klanten. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en kan de klant helpen als er vragen zijn. De afwisseling; dat vind ik ook fijn. Zo rijd ik ook 1 keer per week naar Almere voor de boodschappen. Dat is dan weer heel wat anders.”


“Wat mij ook erg aanspreekt is dat Culinair Kommers een echt familiebedrijf is. Je bent geen nummer en de lijnen zijn kort. Dat werkt goed. De betrokkenheid van de familie is mooi om te zien en daar onderdeel van uit te mogen maken.”


Elke dag met plezier aan de slag


Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Als dat niet meer lukt ga ik iets anders doen. Ik hoop dat er in de toekomst nog andere taken bijkomen. Iets in de trant van planning of nóg meer met de klant bezig zijn. Ik ben erg leergierig en sta altijd open om nieuwe dingen te leren.”


“Mijn favoriete maaltijd? Van horen zeggen weet ik dat alle maaltijden erg smaakvol zijn. Zelf heb ik de kipgehaktballen geprobeerd en de hachee. Dat vond ik erg lekker!”