Logo Culinair Kommers

Noten, zuidvruchten en superfoods; ze zijn niet meer weg te denken in de dagelijkse voeding. Daarom is het een goede aanvulling op het assortiment van Culinair Kommers. Jolanda Hugens Kommers heeft daar met haar achtergrond in de noten en zaden een neus voor. Zij selecteerde de beste kwaliteit noten (mixen), gedroogd fruit en superfoods.
De noten, zuidvruchten en superfoods breed inzetbaar, bijvoorbeeld in de winkeltjes bij zorginstellingen maar ook voor de horeca.

Culinair Kommers stond al eerder dit jaar op de Horeca beurs in Goes. Je leest er hier meer.  De producten liggen al ruim een half jaar in de boerderijwinkel van Arianne Hoogstrate. Wij spraken haar over deze welkome aanvulling in haar assortiment.

Arianne Hoogstrate is de 5de generatie met een boerderij winkel. Anno 2019 is het assortiment veel uitgebreider. De winkel heeft nu een compleet assortiment aan groentes, fruit en Zeeuwse producten. Bijvoorbeeld de Zeeuwse babbelaar, Zeeuwse biertjes en zeekraal op azijn. De nootjes van Culinair Kommers zijn een mooie aanvulling op het assortiment.

“We hebben een deel van het assortiment. Zo hebben we van het gedroogde fruit de abrikozen, pruimen, cranberries en rozijnen. Die zijn heerlijk zoet en smeuïg. Nootjes? Die hebben we ook; de amandelen en gepelde walnoten. Maar ook de luxere mixen, zoals de tropische mix en de Fiësta mix. Verder hebben we qua superfoods nog de Nutty Bites en Happy Crackers in verschillende smaken.”

“We zijn er ongeveer een half jaar geleden mee begonnen. Klanten mochten steeds 1 à 2 soorten proeven. Sommige soorten, die kenden ze helemaal niet, dus proeven werkt dan het beste. ”

“Het complete assortiment is erg lekker en ook nog eens goed geprijsd. Mensen komen ervoor terug. De Noten mixen en Fruit mixen die zijn ook erg leuk voor in een cadeau pakket. Het is écht een mooie aanvulling op de rest van het assortiment.”

“Wat het beste loopt? De Fiësta mix, de abrikozen en de pruimen en de karamelnootjes. Dat zijn de hardlopers, die komen met elke bestelling mee. Maar wat er staat dat gaat eigenlijk allemaal lekker weg.”

Nutty Bites: te lekker om te laten liggen

“De leukste reactie op deze producten; Ik neem ze nu niet mee hoor, anders zijn ze al op voor ik thuis ben. Ook bijvoorbeeld over de Nutty Bites; Als ik ga wandelen is het een traktatie en een echte energie boost. Dan kun je er weer even tegenaan.We gaan in de toekomst zeker nog veel meer producten uit het assortiment proberen. De service bij Culinair Kommers is super!”

Nuttybites


Enthousiast geworden? Wilt u ook de noten, zaden en superfoods in uw assortiment? Wij komen graag langs om u te laten proeven. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0164-612176.