Logo Culinair Kommers

Onze Visie:

Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Wij zijn uniek in onze flexibiliteit. Culinair Kommers komt haar afspraken na en weet wat er in de branche omgaat en gaat mee met de ontwikkelingen. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Doordat Culinair Kommers een bedrijf is met ambitie zijn we de laatste jaren hard gegroeid, maar de liefde voor het vak zijn ze nooit verloren. Het recept voor succes is eerlijkheid en ambacht. Bij Culinair Kommers wordt er iedere dag met plezier gekookt. De medewerkers werken niet in een fabriek maar in een keuken.

Culinair Kommers wil iedereen die dat nodig heeft kunnen voorzien van een gezonde, heerlijke maaltijd. Dit voor een betaalbare prijs. De visie is gezondheid voor de klanten, uw cliënten. Daarom kookt Culinair Kommers met de meest verse ingrediënten op maat waarvan ze de herkomst kunnen traceren. Zoveel mensen, zoveel smaken, zoveel verschillen.

Culinair Kommers is van alle markten thuis. Dit met de Hollandse maaltijden, maar ook ver buiten de grenzen met heerlijke internationale gerechten. Culinair Kommers laat zich graag inspireren en volgen de laatste trends op de voet. Met meer dan 50 jaar ervaring is Culinair Kommers een betrouwbare partner die uw hoge kwaliteit maaltijden, componenten en verwante producten kan leveren.

Culinair Kommers houdt zijn kennis op peil en schuift regelmatig aan bij de mensen waarvoor ze koken. We gaan dan het gesprek aan en luisteren wat de mensen graag willen en waar ze van houden.