Logo Culinair Kommers

Wij danken onze kwaliteit aan onze medewerkers, zij werken met enthousiasme en dat proef je: ons eten is met liefde gemaakt!

Lees hieronder wat onze directie, ons salesteam en onze leidinggevenden drijft om elke dag opnieuw de lekkerste maaltijden te maken.

Directie

John Kommers

Mede-eigenaar Culinair Kommers

John Kommers is de trotse mede-eigenaar van Culinair Kommers. John is van origine slager, zijn kennis over ondernemen en het slagersvak zijn van grote waarde voor het bedrijf. John vindt het fijn dat Culinair Kommers doormiddel van hun ambachtelijke denkwijze veel kan betekenen voor de markt.

“Voor mij is het elke dag weer een uitdaging om de kwaliteit te bewaken, nieuwe concepten en producten te bedenken en de kookprocessen te optimaliseren.”

Peter Kommers

Mede-eigenaar Culinair Kommers

Peter Kommers is al jaren met enthousiasme mede-eigenaar van Culinair Kommers. Voor Peter is het zeer belangrijk dat de ambacht en kennis die vanuit de slagerswereld komt, elke dag wordt ingezet.

“Ik ben erg trots op Culinair Kommers, elke dag is een nieuwe uitdaging om de beste kwaliteit te leveren en mensen met smaak te laten eten. Het voelt erg goed dat dat elke keer weer lukt. De klant staat bij ons voorop.”

Salesteam

André Dingemanse

Sales Manager

André streeft er naar om op het gebied van sales een goede basis te leggen waar Culinair Kommers mee verder kan. Ook het opzetten van een netwerk van klanten in de regio is één van de speerpunten waarmee hij zich bezig houdt.

“De kracht van een familiebedrijf die ambachtelijke producten maakt spreekt mij enorm aan. Door het snelle schakelen en de korte lijnen is het fijn om mijn netwerk te gebruiken. Bovendien is het leuk om mijn opvolger Davy Kommers klaar te stomen voor de toekomst.”

Davy Kommers

Sales/ Leidinggevende/ Productieleider

Davy is werkzaam bij Culinair Kommers als leidinggevende, productieleider en salesmedewerker. Davy houdt zich dagelijks bezig met de verschillende producten en veelal wisselende bedrijfsprocessen.

“Er is geen enkele dag hetzelfde in ons bedrijf en dat is de reden waarom ik met veel plezier naar mijn werk ga. Doordat we in het bedrijf met veel verschillende producten en technieken werken leer ik veel. Persoonlijk is het voor mij een mooi vooruitzicht en streven om steeds meer kennis op te doen. Uiteindelijk hoop ik hiermee het familiebedrijf voort te zetten.”

Leidinggevenden 

Brian Kommers

Leidinggevende/ Productieleider

Brian Kommers is de derde generatie die op dit moment in het bedrijf werkt. Brian ziet zijn toekomst in het familiebedrijf en hoopt het bedrijf nog succesvoller te gaan maken.

“Ik wil ervoor zorgen dat onze klanten kunnen blijven genieten van een smaakvolle maaltijd. Het zijn toch de kleine dingen in het leven die het belangrijkste zijn en die kleine dingen motiveren mij om elke dag mooie gerechten te maken.”

William Romme

Chef-kok

William is 14 jaar chef-kok in de horeca geweest en zet die kennis nu in als chef-kok bij Culinair Kommers. Inmiddels is William al een aantal jaren chef-kok en meewerkend voorman in onze keuken, samen met zijn team van 5 andere koks bereidt hij de maaltijden.

“We zijn dagelijks bezig om nieuwe recepten uit te proberen, dat maakt deze baan zo uitdagend. Het innovatief en kwalitatief bezig zijn met mijn vak, maken dat ik het prima naar mijn zin heb bij Culinair Kommers.”

Pierre de Vos

Leidinggevende braadafdeling

Pierre is leidinggevende op de braadafdeling van Culinair Kommers. Inmiddels werkt hij al bijna 20 jaar voor ons bedrijf. Pierre is begonnen als slager maar door de veranderende vraag van onze klanten heeft hij kunnen doorgroeien naar de functie van leidinggevende.

“Mijn ouders hadden zelf een ambachtelijke slagerij, daar was de klant koning. Deze gedachtegang is ook de rode draad binnen Culinair Kommers. Het is dan ook onze grootste uitdaging om aan bewoners en gasten van zorginstellingen datzelfde gevoel te geven.”

Arthur van Loon

Leidinggevende inpakafdeling

Arthur werkt ook al enkele jaren bij Culinair Kommers, Arthur ziet er op toe dat de maaltijden met zorg worden ingepakt zodat hun kwaliteit behouden blijft. Zonder onze goede verpakking zou de smaak niet behouden blijven.

“Onze producten worden ambachtelijk bereid, dit vraagt extra handelingen in het productieproces. 

Iedere week is het een uitdaging om samen met heel het team alle stappen van het productieproces zo goed en zo efficiënt mogelijk op elkaar te laten volgen.”